Op deze pagina worden mededelingen gepubliceerd

Wedstrijdmedelingen:

Het Palaver is vrijdagavond 10 juni 20:30 uur.

De Start is op zaterdagochtend 11 juni:

Het 10 minuten sein is 04:50 uur.
De Solo deelnemers starten 05:00 uur.

De start van de Solo deelnemers is tevens het vijf minuten sein van de Dual en Dual Sport deelnemers.
De Dual en Dual Sport deelnemers starten om 05:05 uur.

De SW rating is te vinden onder kopje Deelnemers 2022. We zullen deze lijst regelmatig updaten met nieuwe deelnemers. Bezwaar maken tegen de SW kan tot en met donderdag 09 juni 23:59 uur. Dit kan door een e-mail te sturen naar eenzamenoordrace@wsvalmerehaven.nl

Eenzame Noord Race
Als zeilcommissie doen we er alles aan om dit evenement zo leuk en authentiek mogelijk te houden.

Aankomst op vrijdag

Dit kan vanaf 16:00 tot 22:00. Tussen deze tijden zal het wedstrijdkantoor geopend zijn. Het wedstrijdbureau bevindt zich naast het havenkantoor, trap op links bij het terras.

Hier graag aanmelden en de vooraf ingevulde lijst de minimale deelnamevereisten inleveren.

Aanmelding in de havenkom

Voor een gereduceerd tarief kunnen deelnemers gebruik maken van een ligplaats in de havenkom van Almere (gemeentehaven). Voor alle boten wordt maximaal 4 meter aan lengte berekend.

Aanmelden kan alleen via de app “AanUit.net”. In de app geef je dan de minimale lengte op met als bootnaam: ENR Race 2022. Je kunt GEEN plekje reserveren. Graag aanmelden via de app als je in de havenkom ligt. Mocht je problemen ondervinden met het aanmelden via de app, loop dan even naar het havenkantoor van de gemeentehaven om dit de regelen met de havenmeester (dus niet de havenmeester van de WSV Almere Haven).

Gelieve om afval niet in de prullenbakken te gooien aan de kade, dit zorgt voor overlast bij de omwonenden. Afval kan in de containers bij ons op de haven worden gedeponeerd.

Schippersdiner

Er zal een schippersdiner worden verzorgd door de Gooise Schipper.
Deze dient vooraf betaald te worden tegelijkertijd met het het inschrijfgeld. Let op: tot uiterlijk donderdag 2 juni is het mogelijk om je op te geven (inschrijven en betalen) voor het schippersdiner. Daarna niet meer omdat we een aantal willen afgeven aan de kok.

Alleen de opgegeven deelnemers kunnen zich melden voor het schippersdiner overige deelnemers kunnen eventueel wel a la carte eten bij de Gooise Schipper. Meer informatie over de Gooise Schipper is te vinden op: https://www.gooiseschipper.nl/?lang=nl#

Finish

Nadat de laatste boot is gefinisht zullen we een mail uitsturen met het tijdstip van de officiële afsluiting van de tocht. Hiermee hopen we iedereen voldoende en tijdig te kunnen informeren over de afsluiting en tot de laatste finish de gelegenheid te geven om iets voor jullie zelf te doen in de tussentijd. 

———————

Reglementen:

Hier zijn de regels voor de Eenzame Noord 2022:

Algemeen reglement – 2022

Toevoeging Eenzame Noord Race reglement – 2022

Lijst met minimale deelname vereisten – wij verzoeken alle deelnemers bij het aanmelden op vrijdag de ingevulde lijst in te leveren.

Sluit Menu