Op deze pagina worden mededelingen gepubliceerd

Palavar

Let Op
Solo – 05.00
Dual -05.15
Sport-05.20

04 juni 2021 – Startprodure
Door de grote belangstelling van sportboten zullen zij een eigen startgroep krijgen, hiertoe is de procedure van de start aangepast. Zie de details van de veranderingen in dit document.

Eenzame Noord Tocht– ENT
Ook dit jaar is de Eenzame Noord Race een Tocht geworden. Als zeilcommisie doen we er alles aan om dit evenement zo leuk en authentiek mogelijk te maken binnen de maatregelen omtrent Covid.

We willen graag de 1.5meter afstand op het land waarborgen voor iedereen. Hou hier graag rekening mee tijdens het aanmelden en tijdens het palaver. Het wordt het dragen van een mondkapje vriendelijk op prijs gesteld. 

Aankomst op vrijdag

Dit kan vanaf 16:00 tot 22:00. Tussen deze tijden zal het wedstrijdbureau geopend zijn. Het wedstrijdbureau bevindt zich naast het havenkantoor, trap op links bij het terras.

Hier graag aanmelden en de vooraf ingevulde lijst de minimale deelnamevereisten inleveren.

Aanmelding in de havenkom

Helaas kunnen we dit jaar geen gebruik maken van gratis ligplaatsen in de havenkom van Almere (gemeentehaven). Wel hebben we een gereduceerd tarief kunnen regelen voor alle deelnemers. Voor alle boten wordt maximaal 4 meter aan lengte  berekend. Totale kosten zijn dan ook maximaal € 6.40 per boot.

Via een app “AanUit.net”. In de app geef je dan als lengte 4m op.
Je kan GEEN plekje reseveren. Graag pas in de app aanmelden als je er daadwerkelijk ligt. 

Ter compensatie krijgt u per persoon een consumptiemuntje  voor een drankje in het restaurant de Gooise Schipper.

Schippersdiner

Er zal een schippersdiner worden verzorgd door de Gooise Schipper. Het menu bestaat uit nasi met saté boontjes atjar kroepoek. Kosten zijn € 12,50 per persoon en kunnen digitaal (per tikkie) betaald worden bij het wedstrijdcomité. Je ontvangt dan een muntje welke s ‘avonds ingeleverd kan worden in het restaurant “De Gooise Schipper”

Alleen de opgegeven deelnemers kunnen zich melden voor het schippersdiner.

Finish

Nadat de laatste boot is gefinisht zullen we een mail uitsturen met het tijdstip van de officiële afsluiting van de tocht. Hiertussen zal minimaal 30 minuten zitten. Hiermee hopen we iedereen voldoende en tijdig te kunnen informeren over de afsluiting en de gelegenheid geven om iets voor jullie zelf te doen in de tussentijd. 

———————

Hier zijn de regels voor 2021

Algemeen regelement – 2021

Toevoeging Eenzame Noord Race reglement – 2021

Lijst met minimale deelname vereisten – wij verzoeken alle deelnemers bij het aanmelden op vrijdag de ingevulde lijst in te leveren.

Sluit Menu